TEKSTEN SCHRIJVEN

Waar moet een goede tekst aan voldoen?

“Kort” en “krachtig” zijn bij het schrijven van teksten de twee belangrijkste keywords. Bezoekers van websites zitten er niet op te wachten om lange lappen tekst te lezen; ze willen zo snel mogelijk weten wat uw bedrijf te bieden heeft. De juiste content is hierbij van cruciaal belang. “Content is het geheel aan informatie – inhoud dat een organisatie middels communicatie op haar omgeving wil overbrengen.” Hier bedoelen we, website ontwerpers, het volgende mee; afbeeldingen, video’s, teksten, kortom; alle inhoud van uw website die ervoor moet zorgen dat potentiële klanten actie ondernemen.

Waarom zijn teksten zo belangrijk voor uw website?

Dan kom ik weer even terug op bovenstaande quote; “Een website zonder tekst is als een huis zonder bouwstenen.” Teksten zijn de belangrijke “bouwstenen” van een website. Ze zorgen voor duidelijkheid en professionaliteit. Bezoekers van je website hebben behoefte aan informatie over je producten en/of diensten. Tekst is daarbij het belangrijkste communicatiemiddel. Afbeeldingen, en eventueel video’s, kunnen teksten in positieve zin ondersteunen.

Hoe kan RUYSINK. u daarbij helpen?

RUYSINK. kan verschillende soorten teksten voor op je website schrijven. Daarnaast kan RUYSINK. adviseren over de overige content. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers van websites als eerste naar afbeeldingen kijken. Welke afbeeldingen werken voor jouw website het meest effectief?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website?