WORDPRESS WEBSITES

RUYSINK. is gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en beheren van WordPress websites.  Er wordt altijd gezocht naar een passend thema dat aansluit bij de wensen van de klant. Een website kan namelijk verschillende doeleinden hebben; informeren, verkopen, entertainen, enz. Hieronder lees je meer over de werkwijze van RUYSINK.

Wat is de werkwijze van RUYSINK. bij het realiseren van een website?

RUYSINK. vindt het belangrijk dat de samenwerking en communicatie goed verlopen. Om hiervoor te zorgen wordt er altijd een kennismakingsmoment ingepland. Dit kan middels een telefonisch gesprek of een Skype-gesprek. Tijdens het kennismakingsmoment worden de plannen doorgesproken. De klant vertelt zijn of haar ideeën en naar aanleiding van het gesprek wordt een offerte opgesteld. Vervolgens worden de volgende stappen ondernomen:

Ontwerp

Als de klant akkoord gaat met de offerte, zal er een ontwerp gemaakt worden voor de website. Hiervoor vindt er overleg plaats tussen RUYSINK. en de klant. Er zal altijd gekeken worden naar wat er het beste past bij de huisstijl van het bedrijf. Kleuren, lettertypen, afbeeldingen en thema's worden door RUYSINK. geadviseerd.

Conceptversie

Op dit moment zijn er knopen doorgehakt. Er is besloten welke lettertypes, kleuren en thema's er gebruikt gaan worden. Dat is het moment dat RUYSINK. gaat beginnen met de conceptversie. Dit betekent dat de site "in progress" is. Het kan voorkomen dat de klant na het zien van de eerste versie bepaalde zaken toch liever anders ziet. Probleem? Nee hoor! Na het opleveren van de conceptversie is er altijd een feedback ronde.

Online

Is de klant helemaal tevreden met de website? Dan kan de website online gezet worden! Dit is altijd een spannend, maar superleuk moment. De afgelopen periode heeft RUYSINK. samengewerkt om de site te laten voldoen aan de wensen van de klant. Nu is het "moment van de waarheid". Wat vinden bezoekers van de nieuwe website? Gebruik social media om de site te promoten en je naamsbekendheid te vergroten!

Onderhoud

Tja, en dan? De site is afgerond en staat online. Echter, het is noodzakelijk om de website te blijven onderhouden. Denk hierbij aan het updaten van WordPress, plugins en het toevoegen van content (bijvoorbeeld blogs). Dit is voornamelijk handig als je zelf "niks" met de site te maken wil hebben. RUYSINK. kan deze taak op zich nemen, zodat jij je op andere zaken kan focussen!