Wauw. Ik ben flabbergasted. Alsof er opeens zoveel mensen “Surprise!!!” tegen me riepen. Waarom ik dat gevoel heb? Ik zal het uitleggen.

time-371226_960_720

Ik vond het erg spannend om op Facebook bekend te maken dat ik een eigen bedrijf begonnen ben. Je hebt geen zekerheid en wie weet gaan mensen over je oordelen. Maar wauw, echt WAUW! Wat ben ik verrast door alle berichten die ik gekregen heb. Binnen no-time kreeg ik “Likes” en “Comments” op mijn Facebookpagina, WhatsApp berichtjes en mensen die reageerden via mijn website.

Mijn excuses voor het late blogartikel… Het doel was om iedere week een blogartikel te plaatsen. Ik had namelijk verwacht dat het de eerste periode vrij rustig zou blijven. “Gelukkig” is dit niet het geval. Ik ben momenteel bezig voor verschillende klanten en het bevalt mij zeer goed! Daarnaast ben ik ook nog op vakantie geweest en heb ik meer dan genoeg inspiratie opgedaan om weer lekker aan de slag te gaan!

De spanning die ik in eerste instantie had, werd in één klap minder door al het vertrouwen dat ik kreeg van de mensen om mij heen. Bedankt voor de interesse, alle lieve berichten en het promoten van mijn website!